Dit is een demo winkel. Er zullen geen bestellingen worden uitgevoerd.

  • Home
  • Dunlop Squashball Pro (2 x 3 in Tube)
-44%

Dunlop Squashball Pro (2 x 3 in Tube)

geen Dit is de #1 keuze voor de wedstrijdspeler op het hoogste niveau. De bal is zwart van kleur en heeft twee gele stippen. De bal moet warm worden gespeeld zodat hij optimaal presteert. Dus eerst inspelen. Vergelijk het met het opwarmen van de (vaak Dunlop) banden bij de Formule 1. De bal heeft een gewicht van 24 gram en een diameter van 40 mm. Dit is de standaard. De Pro heeft als wedstrijdbal ook de laagste stuit en de laagste hang time. De Pro is de bal voor de grote nationale en internationale toernooien en voor competities op het hoogste niveau.
Speciale prijs 16,75 € Normale prijs 30,00 €
Op voorraad
SKU Dunlop Squashball Pro (2 x 3er in Tube)
Meer informatie
Produkt naam Dunlop Squashball Pro (2 x 3 in Tube)
gtin 7438245099047
mpn 700110
merk Dunlop
Kleur black
Fit in Mailbox Look to weight
Fit in digital stamp Nee
Dit is de #1 keuze voor de wedstrijdspeler op het hoogste niveau. De bal is zwart van kleur en heeft twee gele stippen. De bal moet warm worden gespeeld zodat hij optimaal presteert. Dus eerst inspelen. Vergelijk het met het opwarmen van de (vaak Dunlop) banden bij de Formule 1. De bal heeft een gewicht van 24 gram en een diameter van 40 mm. Dit is de standaard. De Pro heeft als wedstrijdbal ook de laagste stuit en de laagste hang time. De Pro is de bal voor de grote nationale en internationale toernooien en voor competities op het hoogste niveau.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Dunlop Squashball Pro (2 x 3 in Tube)


Algemeine Informationen

Die auf den Produktseiten genannten Preise enthalten die gesetzliche Mehrwertsteuer (21% oder 6%) und sonstige Preisbestandteile.

Lieferungen sind nur an Lieferadressen in Deutschland möglich. Die Lieferung erfolgt ausschließlich mit Deutsche Post. Dabei kann jedoch keine Lieferung an Packstationen erfolgen.

Der Versand innerhalb Deutschlands kostet pauschal 6,75 €.

Ab 50 € ist der Versand innerhalb Deutschlands kostenlos.

Der Verkaufspreis an Privatpersonen beinhaltet die Mehrwertsteuer. Da sich unser Lager in Merum in den Niederlanden befindet, beträgt die Mehrwertsteuer 21% oder 9%.

Firmen können auf Wunsch auf Rechnung geliefert werden (ICL-Lieferung, wenn die Umsatzsteuer in Deutschland erhoben wird) Bitte senden Sie eine E-Mail an info@squashprofi.de. Wir werden uns dann umgehend mit Ihnen in Verbindung setzen.