Dit is een demo winkel. Er zullen geen bestellingen worden uitgevoerd.

  • Home
  • Head Graphene Touch Radical 145
-25%

Head Graphene Touch Radical 145

geen

Misleidende shots van de back court vereisen een racket dat een hoge mate van controle biedt. De GRAPHENE TOUCH RADICAL 145 kan helpen. De nieuwe Graphene Touch-technologie zorgt voor een ongelooflijke aanraking en een stevig, gedempt gevoel. Het racket beschikt ook over de nieuwe Adaptive Fan Pattern (AFP) -technologie, waarmee je kan kiezen tussen het rechte snarenpatroon om je powergame te maximaliseren en het speciale waaiervormige patroon om je vermogen om de bal te besturen te optimaliseren.

Speciale prijs 97,95 € Normale prijs 129,95 €
Op voorraad
SKU Head Graphene Touch Radical 145
Meer informatie
Produkt naam Head Graphene Touch Radical 145
Gtin 726424676729
M.P.N. 210038
Squash merk Head
Kleur blue
Geslacht unisex
Materiaal Graphit Graphene Touch
Bladgrootte 460 (cm2)
Snaarpatroon 14 x 16
Balans Head light
Racket gewicht 145 (frame)
niveau speler Gevorderde
Hoes Ja

Misleidende shots van de back court vereisen een racket dat een hoge mate van controle biedt. De GRAPHENE TOUCH RADICAL 145 kan helpen. De nieuwe Graphene Touch-technologie zorgt voor een ongelooflijke aanraking en een stevig, gedempt gevoel. Het racket beschikt ook over de nieuwe Adaptive Fan Pattern (AFP) -technologie, waarmee je kan kiezen tussen het rechte snarenpatroon om je powergame te maximaliseren en het speciale waaiervormige patroon om je vermogen om de bal te besturen te optimaliseren. De unieke combinatie van een hoog zwaai-gewicht en een lichte bovenkant ondersteunt bovendien de eenvoudige besturing, zodat misleidende ballen nog gemakkelijker te raken zijn. Dit RADICAL-racket met standaardframe biedt controle en aanraking voor elk deel van je technische spel.

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Head Graphene Touch Radical 145


Algemeine Informationen

Die auf den Produktseiten genannten Preise enthalten die gesetzliche Mehrwertsteuer (21% oder 6%) und sonstige Preisbestandteile.

Lieferungen sind nur an Lieferadressen in Deutschland möglich. Die Lieferung erfolgt ausschließlich mit Deutsche Post. Dabei kann jedoch keine Lieferung an Packstationen erfolgen.

Der Versand innerhalb Deutschlands kostet pauschal 6,00 €.

Ab 50 € ist der Versand innerhalb Deutschlands kostenlos.

Der Verkaufspreis an Privatpersonen beinhaltet die Mehrwertsteuer. Da sich unser Lager in Merum in den Niederlanden befindet, beträgt die Mehrwertsteuer 21% oder 6%.

Firmen können auf Wunsch auf Rechnung geliefert werden (ICL-Lieferung, wenn die Umsatzsteuer in Deutschland erhoben wird) Bitte senden Sie eine E-Mail an info@squashprofi.de. Wir werden uns dann umgehend mit Ihnen in Verbindung setzen.