Dit is een demo winkel. Er zullen geen bestellingen worden uitgevoerd.

Salming Eagle

geen

De Salming Eagle is geschikt voor alle indoorsporten en beschikt over een versterkt KPU-bovenwerk voor duurzaamheid en stabiliteit. De EVA-middenzool bevat een gepatenteerd D30-inzetstuk - een high-performance schokdempend materiaal. De buitenzool heeft een asymmetrisch, op maat gemaakt, Hexagrip-patroon, ontworpen voor de best mogelijke grip op alle indoorvloeren.

Speciale prijs 81,95 € Normale prijs 99,95 €
Op voorraad
SKU Salming Eagle
Categories: Squashschoenen
Meer informatie
Produkt naam Salming Eagle
gtin 7333049104907
mpn 1239103-0107
merk Salming
Kleur black

De Salming Eagle is geschikt voor alle indoorsporten en beschikt over een versterkt KPU-bovenwerk voor duurzaamheid en stabiliteit. De EVA-middenzool bevat een gepatenteerd D30-inzetstuk - een high-performance schokdempend materiaal. De buitenzool heeft een asymmetrisch, op maat gemaakt, Hexagrip-patroon, ontworpen voor de best mogelijke grip op alle indoorvloeren. De schoen is gebouwd volgens de filosofie van Salmings TGS62/75 . Dit is een zogenaamd torsiegeleidingssysteem (TGS) dat zorgt voor meer flexibiliteit om de natuurlijke bewegingen van de voet te stimuleren. TGS 62/75 houdt rekening met alle loopcycluscriteria. Tegelijkertijd verzacht het de spanningen veroorzaakt door wrijving tijdens zijwaartse bewegingen. De schoen buigt precies op de juiste plaats en stimuleert de natuurlijke zijwaartse en voorwaartse bewegingen van de voet.

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Salming Eagle


Algemeine Informationen

Die auf den Produktseiten genannten Preise enthalten die gesetzliche Mehrwertsteuer (21% oder 6%) und sonstige Preisbestandteile.

Lieferungen sind nur an Lieferadressen in Deutschland möglich. Die Lieferung erfolgt ausschließlich mit Deutsche Post. Dabei kann jedoch keine Lieferung an Packstationen erfolgen.

Der Versand innerhalb Deutschlands kostet pauschal 6,75 €.

Ab 50 € ist der Versand innerhalb Deutschlands kostenlos.

Der Verkaufspreis an Privatpersonen beinhaltet die Mehrwertsteuer. Da sich unser Lager in Merum in den Niederlanden befindet, beträgt die Mehrwertsteuer 21% oder 9%.

Firmen können auf Wunsch auf Rechnung geliefert werden (ICL-Lieferung, wenn die Umsatzsteuer in Deutschland erhoben wird) Bitte senden Sie eine E-Mail an info@squashprofi.de. Wir werden uns dann umgehend mit Ihnen in Verbindung setzen.