Dit is een demo winkel. Er zullen geen bestellingen worden uitgevoerd.

-32%

Karakal Hot Zone 120 Red 10 mtr.

geen De nieuwe Karakal Hot Zone 120 is een squashsnaar met een gevlochten multifilamenten kern met een hoge treksterkte. Aan de buitenzijde is de snaar voorzien van een duurzame nano coating. Door de dikte van 1.20 (17) biedt de snaar veel controle en is ze geschikt voor de powerspeler die op zoek is naar controle en comfort.
Speciale prijs 9,45 € Normale prijs 13,95 €
Op voorraad
SKU Karakal Hot Zone 120 Red 10 mtr.
Meer informatie
Produkt naam Karakal Hot Zone 120 Red 10 mtr.
gtin 5032032065035
mpn Karakal Hot Zone 120 Blue 10 mtr.
merk Karakal
Kleur red
Geslacht unisex
De nieuwe Karakal Hot Zone 120 is een squashsnaar met een gevlochten multifilamenten kern met een hoge treksterkte. Aan de buitenzijde is de snaar voorzien van een duurzame nano coating. Door de dikte van 1.20 (17) biedt de snaar veel controle en is ze geschikt voor de powerspeler die op zoek is naar controle en comfort.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Karakal Hot Zone 120 Red 10 mtr.


Algemeine Informationen

Die auf den Produktseiten genannten Preise enthalten die gesetzliche Mehrwertsteuer (21% oder 6%) und sonstige Preisbestandteile.

Lieferungen sind nur an Lieferadressen in Deutschland möglich. Die Lieferung erfolgt ausschließlich mit Deutsche Post. Dabei kann jedoch keine Lieferung an Packstationen erfolgen.

Der Versand innerhalb Deutschlands kostet pauschal 6,75 €.

Ab 50 € ist der Versand innerhalb Deutschlands kostenlos.

Der Verkaufspreis an Privatpersonen beinhaltet die Mehrwertsteuer. Da sich unser Lager in Merum in den Niederlanden befindet, beträgt die Mehrwertsteuer 21% oder 9%.

Firmen können auf Wunsch auf Rechnung geliefert werden (ICL-Lieferung, wenn die Umsatzsteuer in Deutschland erhoben wird) Bitte senden Sie eine E-Mail an info@squashprofi.de. Wir werden uns dann umgehend mit Ihnen in Verbindung setzen.